0

  Tehnično svetovanje

  tehnicno_svetovANJE
  Za učinkovit proces rezanja ni vedno zadosti branje tehničnih tabel in predpisov. Proces rezanja je zahteven in uspeh le tega po navadi odvisen od veliko število dejavnikov ter prispevka lastnih, izkušenj.
  Kot najpomembnejše je poznavanje materiala in njegovih lastnosti. Od tega je odvisen izbor kvalitete žaginega lista in izbira pravilnega zaporedja zob. Pozorni moramo biti na nastavitev hitrosti in pomika rezanja ter pravilno dovajanje primernega hladilnega sredstva, pred tem pa je potrebno poskrbeti za brezhibno delovanje tračne žage.
  Naš tehnično podkovan kader nudi individualno svetovanje in pomoč z prispevkom dosedanjih izkušenj, učenja, poznavanja novitet in novih tehnologij rezanja. Vedno smo v koraku s časom zato se odzivamo na nove zahteve rezanja naših strank in nenehno optimiziramo naš prodajni program.
  Naš moto je, da ste učinkoviti pri samem delovnem procesu. To pomeni, da ste pri delu hitri in kvalitetni zato lahko pri nas dobite samo kvalitetne in visoko kvalitetne tračne liste.

  Pokličite na GSM 041 671 330 ali nam preko sporočila pustite kontakt in vprašanje.

  Hitro povpraševanje

  Za vse dodatne informacije vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo.
  Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Vaši podatki so pri nas varni!
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.

  PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
  SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

  2021 almo.si. Vse pravice pridržane. • Pogoji poslovanjaO piškotkih