Spoštovani kupci in cenjene stranke!

Obveščamo Vas, da smo zaradi direktive Pošte Slovenije o brezgotovinskem poslovanju in aktualnih razmer, do nadaljnjega onemogočili način plačila po povzetju. To pomeni, da je možen način plačila samo po predračunu z nakazilom na naš TRR in dostava preko pošte Slovenije.

Pri Pošti Slovenije tudi obveščajo, da so  v času koronavirusa izjemoma omogočili brezkontaktno izročanje paketov.
 
Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in srečno!


ZAPRI

Almo | Trgovina in storitve

almo trgovina
Poleg že obstoječega podjetja v katerem je bila osnovna dejavnost vodenje računovodskih in poslovnih knjig, smo se odločili za dopolnitev trgovinske dejavnosti na področju tehničnega blaga za profesionalno rabo (npr. delavniško orodje, električno orodje, vijačni in normirani elementi in dr.).

Pri tem nas je spodbudilo dejstvo, da je potrebno dobro poznavanje blaga katerega prodajaš oz. z izdelkom prodaš tudi tehnologijo uporabe. Naš pristop je individualen in delovanje je osredotočeno na stranko in reševanje njenih težav.

Prednost je tudi, da ponujamo blago, katerega stranka ne more kupiti pri konkurenci, saj ga bodisi ne pozna ali pa ga nima na zalogi. Svoje dobavitelje imamo v tujini, kjer so za tovrstno blago ˝strokovnjaki˝ in ponujajo vedno nove iznajdbe in rešitve na tovrstnem področju.

Ciljna skupina potrošnikov našega blaga je industrija tako kovinska, avtomobilska, elektro in gradbena, ter drobna obrt in storitvena dejavnost.

Pobrskajte po našem katalogu, prepričani smo da boste našli nekaj zase.


 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

2020 almo.si. Vse pravice pridržane. • Pogoji poslovanjaO piškotkih