Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  ALMO, trgovina in storitve, kjer je kakovost na prvem mestu

  O Nas

  Aleksandra, direktoricaNaše podjetje, ki se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo in kakovostnimi storitvami na področju tehničnega blaga za profesionalno rabo je bilo ustanovljeno 1. septembra 2007. Že petnajst let se ukvarjamo z lastno izdelavo in prodajo listov tračnih žag, kar je tudi naša glavna dejavnost. Ponujamo celovito ponudbo, poleg listov še široko paleto profesionalnih izdelkov za rezanje, vrtanje, brušenje in žaganje, ter smo ponosni, da imamo velik asortima izdelkov že pod svojo blagovno znamko. Naš moto je ne samo prodati blago kupcu enkrat in nikoli več, ampak damo velik poudarek tehnični pomoči in svetovanju, saj se velikokrat zadeve s pogovorom lahko rešijo in najdejo najbolj optimalne rešitve za kupca. Glede na današnji hiter tempo življenja radi poudarimo, da smo hitri pri odpremi blaga, saj običajno kupci blago, ki ga želijo, potrebujejo že včeraj. Maksimalno se potrudimo, da je na koncu kupec zadovoljen.
   

  15 let delovanja podjetja Almo

  »Pred slabimi petnajstimi leti je prišel trenutek, v katerem sem iskal možnosti za lasten posloven uspeh na področju tehnične stroke. Priložnost sem videl v prodaji specialnih orodij, a ne katerih koli, pač pa v rezanju s tračnimi listi. Dodatna znanja in izkušnje pa sem pridobival tudi v ZDA, kjer so vodilni na področju izdelave in tehnologiji uporabe tračnih listov,« - Aleksander (ustanovitelj)

  Prednost našega podjetje je, da ponujamo blago, ki ga stranka ne more kupiti pri konkurenci, saj ga bodisi ne pozna ali pa ga nima na zalogi. Svoje dobavitelje imamo v tujini, kjer so za tovrstno blago strokovnjaki in ponujajo vedno nove iznajdbe ter rešitve na tovrstnem področju. Naša ciljna skupina potrošnikov našega blaga je industrija – kovinska, avtomobilska, lesna, mesna, elektro in gradbena kot tudi drobna obrt in storitvena dejavnost. V našem podjetju še vedno prisegamo na kakovost in individualen pristop h kupcu. Veliko podjetij samo prodaja, mi pa želimo, da kupca obdržimo tako s kakovostjo izdelka kot s tehnično pomočjo. Opažamo, da se nam kupci, ki so nas zapustili zaradi nižjih cen, vračajo, saj rek »če poceni kupiš, drago kupiš, še vedno velja.« Pri nas kupec dobi nasvet za rešitev določenih težav oziroma navodila za uporabo. Tako rekoč nudimo tehnično svetovanje, ki je vključeno v ceno.

  skladiščni prostor

   
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B