Spoštovani kupci in cenjene stranke!

Obveščamo Vas, da imamo kolektivni dopust od 1.8.2021 do 15.8.2021 in naše podjetje zaprto.  Naročila, povpraševanja in vprašanja bodo obdelana po dopustu.

 

ZAPRI
    0

    Varovanje zasebnosti in obravnava osebnih podatkov

    Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

    Lastnik in upravljalec spletnega mesta

    • Ime podjetja: ALMO Molan Aleksandra s.p.
    • Sedež: Sela pri Dobovi 46 D
    • Telefon: +386(0)7 49 676 63
    • E-naslov: almo@almo.si

    Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:

    • oddate spletni obrazec
    • se registrirate (naredite uporabniški račun)
    • opravite nakup (uspešno oddate naročilo)
    • se naročite na naše e-novice

    Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

    Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

    Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.

     

    V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

     

    Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, ti podatki so lahko:

    • Ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.

    Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija, …).

    Kako dolgo hranimo podatke?

    Vaše podatke bomo hranili vse do vašega preklica.

    Pravica do informacije in umik soglasja

    Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu.

    Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja.

    Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.

    Piškotki

    Na spletni strani uporabljamo piškotke, več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

    PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
    SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

    2021 almo.si. Vse pravice pridržane. • Pogoji poslovanjaO piškotkih