SI  HR

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  Dostava izdelkov

  Vsebina pošiljk je pred zaprtjem skrbno pregledana in obložena

  Vsi izdelki so pred odpremo skrbno pregledani in nepoškodovani. Pri pakiranju pazimo, da blago skrbno in varno obložimo.

  Paket pošljemo še isti dan!

  Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
  Za odpremo isti delovni dan mora biti naročilo prejeto in potrjeno do 11.00 ure. Moramo vas opozoriti, da pri plačilu na TRR, mora le to, biti izvršeno (ali dokazano) do 11.00 za tekoči dan, da bi lahko to naročilo obravnavali kot potrjeno. Naročila prejeta po 11.00 uri gredo v odpremo naslednji delovni dan.

  Pri pošiljanju in dostavi smo zelo fleksibilni

  Na vašo željo za vsa nujna naročila, za vas preverimo ali lahko naročilo pošljemo še isti dan. Če naročilo ni v celoti pripravljeno, vam ga delno pošljemo prej. Pokličite nas ali nam pišite sporočilo.

  Dostava ob naročilu izdelkov v vrednosti več kot 150 EUR + DDV je brezplačna!

  Če naročilo ne presega brezplačne meje, vam za pošiljko zaračunamo enkratni strošek, ki je sestavljen iz obdelave naročila, embaliranja in pošiljanja. Strošek je 5,49€ + DDV. Ne velja za izdelke s prekomerno težo kot so naprimer tekočine v kanistrih, brusilni - rezalni kamni.., ter za izdelke s prekomernimi merami. V teh primerih za vas najdemo najugodnejše varianto dostave ter vas o tem tudi dodatno obvestimo.

  Izdelki na zalogi pri dobavitelju

  Za vsak izdelek pred nakupom lahko preverite informativni rok dobave, kateri je po navadi točen. Ob naročilu vam ob potrditvenem sporočilu pošljemo tudi točen rok odpreme blaga. Vaše naročilo spremljamo ter vas tudi obvestimo v premeru, da se dobavni rok spremeni.

  Pošiljke pošiljamo preko Pošte Slovenije

  Dolgoročno sodelovanje z Pošto Slovenije je pozitivno in dostave pravočasne. Dostava se vrši naslednji delovni dan v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, kako in kdaj lahko prevzamete paket.

  Prednostne dostave pošiljk

  Prednostne dostave pošiljk so obračunane po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za to storitev nas obvestite ob nakupu.

  Za vas tudi sledimo pošiljkam

  Sledilno številko vašega paketa najdete na imformativnem sporočilu, ki ga prejemte na dan odpreme vašega naročila. Na vašo zahtevo vam ob neuspeli ali nepravočasni dostavi pošiljko sledimo ter vam jo pomagamo najti. Kontaktirajte nas na almo@almo.si ali 07 49 67 663.
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 150,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2024 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B
  SI  HR