Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  PONUDBA

  LISTI TRAČNE ŽAGE

  Visokokakovostni profesionalni listi za tračne žage za rezanje kovine, lesa in mesa s kostmi. Širok izbor listov za tračne žage za vse namene rezanja. Naši listi ponujajo najboljšo kakovost po konkurenčni ceni. Tračne žage za rezanje nerjavnega jekla, orodnega jekla, aluminija, lesa in mesa.

  BRUŠENJE IN POLIRANJE

  Nudimo vam profesionalno in celovito rešitev za brusilno orodje in orodje za poliranje kovin. Vse od priprave površine in grobega brušenja do končnega željenega sijaja izdelka. Široka ponudba kakovostnih brusilnih in polirnih izdelkov v spletni trgovini Almo.

  VARILNA TEHNIKA

  Varilska zaščitna oprema je najpomembnejši del vsakega varilca, zato naj bo ta kakovostna in vam prilagodljiva. Za varjenje so potrebne tudi kakovostne elektrode in dodajni materiali material. Zelo kakovostna oprema za varjenje v naši trgovini.

  MERILNA TEHNIKA

  Pomično merilo, globinsko merilo, mikrometri, merilne ure in stojala, metri, jekleni metri, kotniki, ravnila, kotomeri, šestila, zarisovalno orodje, merilne šablone, merilne kladice, vodne tehtnice, laserji in univerzalni merilniki

  DELOVNA ZAŠČITA

  Celostna ponudba pripomočkov za zaščito pri delu. Zavarujte se pred poškodbami in nevarnimi zunanjimi vplivi ter poskrbite za svoje zdravje. Vsa potrebna zaščita pri nevarnem delu.

  ČIŠČENJE IN NEGA ROK

  Mila in paste za higieno rok po delu. Poskrbite za čiste in negovane roke z našimi proizvodi. Pripomočki za čiščenje prostorov, delavnic in industrijskih prostorov. Magneti za čiščenje kovinskih delavnic in stružnic.

  Pripravite se na prihajajoči čas kolin

  Listi po meri za žage za kosti predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki iščejo natančnost, trajnost in učinkovitost. Zagotavljajo natančne reze, večjo trajnost in produktivnost.

  Kaj je rezalna tekočina in zakaj je njeno upravljanje tako pomembno?

  Uporaba pravilno koncentrirane rezalne emulzije je zelo zelo pomembna, saj direktno vpliva na uspešen proces delovanja. Uporablja se predvsem pri hlajenju in mazanju med obdelovanjem kovin. S pravilnim rokovanjem in vzdrževanjem se njena življenjska doba podaljša.

  Avtomatizirano vzdrževanje in čiščenje emulzije za CNC obdelavo kovin

  Pravilna skrb pripomore k podaljšanju življenjske dobo tekočine, običajno za 2 do 4-krat, zaradi česar je proizvodnja trajnejša. Neproduktivno ročno delo nadomesti avtomatizacija

  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B