Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  PONUDBA

  LISTI TRAČNE ŽAGE

  Profesionalni listi tračne žage visoke kvalitete za rezanje kovin, lesa in mesa s kostmi.Široka ponudba izbire tračnih listov za vse namene rezanja.Žagini tračni listi nudijo najboljšo kvaliteto po konkurenčni ceni.Tračne žage za rezanje profilov, nerjavečega jekla orodnih jekel, Aluminija,Lesa,Mesa

  BRUŠENJE IN POLIRANJE

  Nudimo vam profesionalno in celovito rešitev za brusilno orodje in orodje za poliranje kovin. Vse od priprave površine in grobega brušenja do končnega željenega sijaja izdelka. Široka ponudba kakovostnih brusilnih in polirnih izdelkov v spletni trgovini Almo.

  VARILNA TEHNIKA

  Varilska zaščitna oprema je najpomembnejši del vsakega varilca, zato naj bo ta kakovostna in vam prilagodljiva. Za varjenje so potrebne tudi kakovostne elektrode in dodajni materiali material. Zelo kakovostna oprema za varjenje v naši trgovini.

  ROČNO ORODJE

  Ročno orodje za avtomehanične delavnice, vzdrževalne in komunalne službe, električno orodje, vijačni in normirani elementi in drugo

  MERILNA TEHNIKA

  Pomično merilo, globinsko merilo, mikrometri, merilne ure in stojala, metri, jekleni metri, kotniki, ravnila, kotomeri, šestila, zarisovalno orodje, merilne šablone, merilne kladice, vodne tehtnice, laserji in univerzalni merilniki

  DELOVNA ZAŠČITA

  zaščitne rokavice,usnjene rokavice,rokavice za gradbenike,monterske rokavice,pasta za umivanje rok,milo za pranje rok,dozatorji,dozator za pasto,dozator za milo

  ČIŠČENJE IN NEGA ROK

  Mila in paste za higieno rok po delu. Poskrbite za čiste in negovane roke z našimi proizvodi. Pripomočki za čiščenje prostorov, delavnic in industrijskih prostorov. Magneti za čiščenje kovinskih delavnic in stružnic.

  STROJI ZA OBDELAVO KOVIN

  Velik izbor tračnih žag in drugih strojev za obdelavo kovin. Vedno poskrbimo za optimalno izbiro, glede na vašo potrebo in željo v delavnici.

  Pravilna uporaba lista tračne žage

  V tem članku se bomo seznanili kako pravilno uporabimo tračni list ter kako ga izkoristiti do največje mere.

  Zakaj izbrati naše liste tračnih žag? Naš moto in o našem cilju zadovoljstvo kupca

  Skrbimo da je naša ponudba široka ob enem pa, da jo sproti optimiziramo in dopolnjujemo če je to potrebno. Skrbimo tudi, da je kvaliteta listov kot tudi storitve konstantna ter, da so dobave nemotene.

  Napotki in opozorila pred uporabo novega tračnega lista

  Praksa kaže, da z pravilnim pristopom, nego in odnosom do orodij njihovo dobo delovanja podaljšamo ter tako dobimo kar največji izkoristek. To vsekakor velja tudi pri listih tračne žage.

  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B