0

  PONUDBA

  BRUŠENJE IN POLIRANJE

  Nudimo vam profesionalno in celovito rešitev za brusilno orodje in orodje za poliranje. Vse od priprave površine in grobega brušenja do končnega željenega sijaja izdelka. Široka ponudba kakovostnih izdelkov v spletni trgovini Almo.

  REZANJE IN ŽAGANJE

  Nudimo vam profesionalno orodje za žaganje in rezanje. Na voljo so listi za krožne, vbodne in povratne žage, rezalne plošče, diamantne rezalke, izrezovalne žage in dodatki.

  VRTANJE

  Profesionalno orodje za vrtanje in vpenjanje, izdelano z najnovejšimi tehnologijami. Za vrtanje v vse vrste trdih in mehkih kovin, les ter zahtevnih materialov.

  ROČNO ORODJE

  Ročno orodje za avtomehanične delavnice, vzdrževalne in komunalne službe, električno orodje, vijačni in normirani elementi in drugo

  MERILNA TEHNIKA

  merila,meter,rol moter,pomično merilo,kljunasto merilo,digitalna merila,vodna merila

  DELOVNA ZAŠČITA IN NEGA ROK

  zaščitne rokavice,usnjene rokavice,rokavice za gradbenike,monterske rokavice,pasta za umivanje rok,milo za pranje rok,dozatorji,dozator za pasto,dozator za milo

  STROJI ZA OBDELAVO KOVIN

  Velik izbor tračnih žag in drugih strojev za obdelavo kovin. Vedno poskrbimo za optimalno izbiro, glede na vašo potrebo in željo v delavnici.

  10 letnica poslovanja našega podjetja

  Oris našega 10 letnega dela v časopisu Posavski obzornik.

  NOVO! Ponudba višjekvalitehni orodnih vozičkov in orodja.

  V ponudbi so vozički različnih velikosti z možnostjo nadradnih omar. Izbirate lahko med več kot 80 vrstami modelarnih setov orodja, katere izbirate po vaši potrebi. Imamo pa tudi že vnaprej sestavljene Sete vozičkov z orodjem.

  Iščemo nove sodelavce

  Delo je prodaja in svetovanje tehničnega blaga proizvodnim podjetjem in obrtnim delavnicam na terenu.

  PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
  SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

  2021 almo.si. Vse pravice pridržane. • Pogoji poslovanjaO piškotkih