SI  HR

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  PONUDBA

  LISTI TRAČNE ŽAGE

  Visokokakovostni profesionalni listi za tračne žage za rezanje kovine, lesa in mesa s kostmi. Širok izbor listov za tračne žage za vse namene rezanja. Naši listi ponujajo najboljšo kakovost po konkurenčni ceni. Tračne žage za rezanje nerjavnega jekla, orodnega jekla, aluminija, lesa in mesa.

  VRTANJE

  Področje vrtanje zajema profesionalno vrtalno orodje, izdelano z najnovejšimi tehnologijami. Pokrivamo področje za manjše delavnice, obrtnike in za visokotehnološko industrijo. Zanesljivo in natančno vrtalno orodje za vaš proizvodni proces.

  VARILNA TEHNIKA

  Varilska zaščitna oprema je najpomembnejši del vsakega varilca, zato naj bo ta kakovostna in vam prilagodljiva. Za varjenje so potrebne tudi kakovostne elektrode in dodajni materiali. Zelo kakovostna oprema za varjenje v naši trgovini.

  DELOVNA ZAŠČITA

  Celostna ponudba pripomočkov za zaščito pri delu. Zavarujte se pred poškodbami in nevarnimi zunanjimi vplivi ter poskrbite za svoje zdravje. Vsa potrebna zaščita pri nevarnem delu.

  ČIŠČENJE IN NEGA ROK

  Mila in paste za higieno rok po delu. Poskrbite za čiste in negovane roke z našimi proizvodi. Pripomočki za čiščenje prostorov, delavnic in industrijskih prostorov. Magneti za čiščenje kovinskih delavnic in stružnic.

  Umivanje rok v industrijskih obratih in proizvodnjah

  Kvalitetno milo za odstranjevanje močne umazanije primerno za industrijske obrate, kot so proizvodnje, obrti, delavnice itd.

  Popravilo in izdelava navoja - žični navojni vložki

  Naši žični navojni vložki so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla iz kroma in niklja in zagotavljajo notranje navoje visoke trdnosti, ki so odporni na učinke temperature in korozije.

  Navodila in napotki za popravilo navojev z našimi orodji

  Naučite se kako popravite navoj v štirih enostavnih korakih.

  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 150,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2024 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B
  SI  HR