Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  Večnamensko brušenje in poliranje

  Kategorija večnamenskega in hitro zamenljivega orodja na osnovni podlagi je fokusirana za obdelavo površin od grobega brušenja vse do poliranja zrcalnega sijaja. Prednosti takšnega sistema je izredno hitra menjava orodij in varna uporaba orodij. Sistem vsebuje vsa orodja potrebna za obdelavo kovinskih, lesenih in plastičnih površin do želenega finiša. Fleksibilni podložni disk skrbi za natančno in udobno delo. Dobro se prilagaja oblikam obdelovanca.

  Za tovrstno delo je potrebno imeti profesionalno električno orodje s možnostjo nastavitve št. obratov ter z močnim motorjem in dobrim prenosom moči, katero ob stiku s površino ne izgubi število vrtlajev.

  Pripravite se na prihajajoči čas kolin

  Listi po meri za žage za kosti predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki iščejo natančnost, trajnost in učinkovitost. Zagotavljajo natančne reze, večjo trajnost in produktivnost.

  Kaj je rezalna tekočina in zakaj je njeno upravljanje tako pomembno?

  Uporaba pravilno koncentrirane rezalne emulzije je zelo zelo pomembna, saj direktno vpliva na uspešen proces delovanja. Uporablja se predvsem pri hlajenju in mazanju med obdelovanjem kovin. S pravilnim rokovanjem in vzdrževanjem se njena življenjska doba podaljša.

  Avtomatizirano vzdrževanje in čiščenje emulzije za CNC obdelavo kovin

  Pravilna skrb pripomore k podaljšanju življenjske dobo tekočine, običajno za 2 do 4-krat, zaradi česar je proizvodnja trajnejša. Neproduktivno ročno delo nadomesti avtomatizacija

  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B