Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  Pripravite se na prihajajoči čas kolin

  Čas kolin je tukaj in ko gre za svet žag za kosti, so natančnost, trajnost in zanesljivost nujne, zato je imeti pravo rezilo za vašo žago ključno. Tukaj nastopijo listi za žage, narejene po meri za Vas.

  LISTI POVRATNE IN ROČNE ŽAGE ZA KOSTI
  Individualen pristop - izdelava po meri

  Po meri narejeni listi za žage za kosti in meso ponujajo natančnost, trajnost in učinkovitost. Primerni so za potrebe v gospodinjstvih, na manjših kmetijah, mesnicah, klavnicah in večjih predelovalnih obratih ter za vsakega, ki se ukvarja z mesarijo.
  Zagotavljajo optimalno uspešnost pri razrezu kosti. Ti listi so skrbno izdelani glede na vaše zahteve in zagotavljajo popolno prilagajanje vaši žagi. Ali jih potrebujete za rezanje kosti ali razrez svinjskih polovic, naši listi zagotavljajo vrhunske rezultate.


   
  Prednosti naših listov:
  • Prilagojeni Vaši žagi – naši listi so narejeni po meri, da se prilegajo Vaši žagi za kosti in meso. To zagotavlja popolno prileganje in podaljšuje življenjsko dobo.
  • Trajnost – ne glede ali režete trde živalske kosti v mesnici ali režete meso doma, so ti listi narejeni za dolgotrajno uporabo. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, kar jih naredi bolj odporne na obrabo.
  • Povečana učinkovitost – pravo rezilo za pravo delo pomeni manj truda, manj prekinitev in večjo produktivnost. 
  • Hitra dostava - listi so lahko pri Vas že čez dan, dva!


  Po meri narejeni listi za žage za kosti in meso ponujajo natančnost, trajnost in učinkovitost. Primerni so za potrebe v gospodinjstvih, na manjših kmetijah, mesnicah, klavnicah in večjih predelovalnih obratih ter za vsakega, ki se ukvarja z mesarijo.


  Nudimo najboljšo kvaliteto, individualen pristop ter tehnično podporo in svetovanje, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte.
   

  Ostale objave

  Kaj je rezalna tekočina in zakaj je njeno upravljanje tako pomembno?

  Uporaba pravilno koncentrirane rezalne emulzije je zelo zelo pomembna, saj direktno vpliva na uspešen proces delovanja. Uporablja se predvsem pri hlajenju in mazanju med obdelovanjem kovin. S pravilnim rokovanjem in vzdrževanjem se njena življenjska doba podaljša.

  Avtomatizirano vzdrževanje in čiščenje emulzije za CNC obdelavo kovin

  Pravilna skrb pripomore k podaljšanju življenjske dobo tekočine, običajno za 2 do 4-krat, zaradi česar je proizvodnja trajnejša. Neproduktivno ročno delo nadomesti avtomatizacija

  Upravljanju rezalne tekočine je treba posvetiti več pozornosti

  Razvijajo se modernejši in sofisticirani CNC stroji, da bi zvišali produktivnost proizvodnje na višjo raven in pri tem zmanjšali vpletenosti človeka. A razvoj in tehnologija hlajenja in vzdrževanje hladilne tekočine temu ne sledi.

  Uporaba biocidov v emulzijah in procesnih tekočinah

  Dodajanje nevarnih biocidov je bila tradicionalna metoda za zaustavitev rasti bakterij in zavarovanje proizvodnje. Biocidi so močni toksini, ki ubijejo vsa živa bitja v tekočini, hkrati pa tvegajo tudi zdravje in varnost vseh zaposlenih v delavnici in okolici.

  Trajnostna Investicija v prihodnost proizvodnje vašega podjetja

  Z investicijo v napravo za vzdrževanje rezalne tekočino boste izboljšali kakovost proizvodnje. Izboljšala se bo tudi učinkovistost, saj naprave FluidWorker popolnoma prevzamejo nadzor in skrb nad vašo rezalno tekočino. Ob enem pa to zelo dobro delajo.

  Zakaj nam dolgoletni kupci zaupajo in se vračajo po nove nakupe

  Nagovor strankam zakaj izstopamo od povprečja nas kot ponudniki tračnih listov za proizvodne namene.

  Prednosti in slabosti uporabe UV svetlobe ali biocidov pri zaščiti rezalne emulzije

  Se sprašujete, katero strategijo bi morali izbrati, da bi ohranili nadzor nad bakterijami in plesnijo v svojih procesnih tekočinah? Navedli smo nekaj področij, za katera menimo, da jih je treba izpostaviti.

  Pravilna uporaba lista tračne žage

  V tem članku se bomo seznanili kako pravilno uporabimo tračni list ter kako ga izkoristiti do največje mere.

  Zakaj izbrati naše liste tračnih žag? Naš moto in o našem cilju zadovoljstvo kupca

  Skrbimo da je naša ponudba široka ob enem pa, da jo sproti optimiziramo in dopolnjujemo če je to potrebno. Skrbimo tudi, da je kvaliteta listov kot tudi storitve konstantna ter, da so dobave nemotene.

  Napotki in opozorila pred uporabo novega tračnega lista

  Praksa kaže, da z pravilnim pristopom, nego in odnosom do orodij njihovo dobo delovanja podaljšamo ter tako dobimo kar največji izkoristek. To vsekakor velja tudi pri listih tračne žage.

  Najpogostejše težave z listi tračnih žag in kako jih odpraviti

  Poznamo več pomembnih indikatorjev tako za pravilno delovanje kot nepravilno. Proces rezanja je smiselno vedno opazovati. Še posebej pa na začetku, pri menjavi novega lista.

  Izbira tračnega lista in izbira gostote zob

  Lahko imate najboljše tračne žage kar jih trg premore in najkvalitetnejše žagine liste pa vendar z nepravilno izbiro lista in gostote zob se vam ne obeta nič dobrega.
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B