0

  Pomoč uporabnikom

  Nakup na podjetje

  Spletna ALMO trgovina je namenjena vsakemu mojstru! Poudarek ja na podjetja in poslovne uporabnike. Nudimo široko ponudbo kvalitetnega, kakovostnega in zanesljivega tehničnega blaga, lahko in berljivo navigacijo ter hitre dobavne roke.
  • želite hitro in enostavno kupovati artikle za vaše podjetje?
  • želite kupiti vse na enem mestu in izbirati med široko ponudbo?
  • potrebujete zanesljivega dobavitelja za vaše poslovanje?
  Potem ste na pravem mestu!

  Kako nakupovati in priti do vseh cen?

  Če ob registraciji novega uporabnika označite "PRAVNA OSEBA" in izpolnete vsa polja Vam bomo mi po predhodnem dogovoru nastavili vse potrebno, da boste lahko videli vse cene, bili deležni rabatov, kupovali in imeli izjemno uporabniško izkušnjo. Tako boste lahko za vse artikle v košarici izbrali med nakupom ali ponudbo, ki bo pripravljena v najkrajšem možnem času oziroma naslednji delovni dan. V primeru večjih količin blaga ali blaga, ki ga ne najdete v spletni trgovini, pa nam pišite na almo@almo.si in z veseljem vam bomo pomagali ter pripravili ažurno ponudbo po vaših željah!

  Nakup kot gost oziroma fizična oseba

  Pri nas lahko opravite nakup brez, da ustvarite svoj uporabniški račun. Preprosto nam pustite svoje kontakne podatke ter naslov dostave, kot jih zahteva Korak 2 spletne košarice. Sicer pa zelo priporočamo, da si ob nakupu ustvarite račun in ob registraciji novega uporabnika izberite "FIZIČNA OSEBA" saj boste stem deležni sprotnih novic in popustov ob vnovičnih nakupih.

  PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
  SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

  2021 almo.si. Vse pravice pridržane. • Pogoji poslovanjaO piškotkih