Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  Zakaj izbrati naše liste tračnih žag? Naš moto in o našem cilju zadovoljstvo kupca

  Živimo v času izjemne dostopnosti raznih izdelkov, produktov in storitev na vseh področjih. Seveda, tudi na področju kjer delujemo mi. To so v glavnem listi tračnih žag za rezanje Kovin, Lesa in Mesa. Ker želimo izstopati in biti vodilni na tem področju se trudimo zadovoljiti kupce ter njihove potrebe, to je tudi naša glavna prioriteta!

  Naše zagotovilo je, da smo vedno usmerjeni k uspešnem procesu rezanja. Za to pa so potrebni predvsem kvalitetni izdelki, pravilna izbira lista, ažurnost pri prodaji in odpremi tračnih listov ter dobra komunikacija s kupci. Naj prvo izpostavimo, da boste v naši ponudbi našli samo profesionalne liste tračne žage najvišje kvalitete v svojem razredu. Te so rangirani oziroma razvrščeni po namembnosti rezanja. Vedno priporočamo izbiro namenskega tračnega lista, če je le to mogoče. Če iščete univerzalni list za rezanje vseh vrst materialov se o tem posvetujte z nami ali pa v tem primeru izberite list, ki bo pokrival vaše najpogostejše rezane materiala.

  Vse tračne liste sestavljamo oz varimo v lastni varilnici s sodobno tehnologijo spajanja listov. Tako imamo lasten nadzor nad kvaliteto storitve ter kvaliteto spojev tračnih listov. Imamo možnost fleksibilnosti ter prioritete izdobave list tračne žag ko je to potrebno. tako nam takšen proces omogoča tudi popravila listov kateri počijo ali se poškodujejo v procesu rezanja.
  Skrbimo da je naša ponudba široka ob enem pa, da jo sproti optimiziramo in dopolnjujemo če je to potrebno. Skrbimo tudi, da je kvaliteta listov kot tudi storitve konstantna ter, da so dobave nemotene.
   

  Pomembnost izbire pravega tračnega lista


  Obstaja našteto vrst materialov ter raznih oblik katere režemo z tračnimi listi. Z pravilno izbiro (v najboljšem primeru gre za izbiro namenskega tračnega lista) dosežemo njihov najboljši izkoristek. Še pomembneje, pa je dejstvo, da napačna izbira lista tračne žage ima negativni doprinos tako časovno kot stroškovno. V veliko primerih se zgodi, da napačna izbira tipa tračnega lista vodi k razočaranju le tega. Da se temu izognemo imamo pri nas razna orodja za pomoč pri izbiri pravilnega tračnega lista. Posebaj za ta namen pa smo spisali ta članek.
   

  Kaj je dobro vedeti pred uporabo lista tračne žage?


  Za učinkovit in uspešen proces rezanja je dobro vedeti tudi nekaj manj znanih dejstev, še posebej mislimo na ta, pred pričetkom rezanja z novim tračnim listom. Ob menjavi starega z novim žaginim listom očistite notranjost stroja, še posebej bodite previdni, da bodo vodilna kolesa tračnega žage čista. Žična ščetka, ki skrbi za odstranjevanje opilkov iz zob tračnega lista naj bo pravilno nameščena, da bodo ščetine pravilno nalegale na tračni list. Pred pričetkom rezanja je pomembno tudi, da je stransko vodilo čim bližje rezanem materialu, ter da je napetost tračnega lista pravilno nastavljena.

  Svetujemo tudi, da si preberete članek o priporočilu in pomembnosti vpeljevanju novega tračnega lista in drugih koristih nasvetov

   

  Ostale objave

  Pravilna uporaba lista tračne žage

  V tem članku se bomo seznanili kako pravilno uporabimo tračni list ter kako ga izkoristiti do največje mere.

  Napotki in opozorila pred uporabo novega tračnega lista

  Praksa kaže, da z pravilnim pristopom, nego in odnosom do orodij njihovo dobo delovanja podaljšamo ter tako dobimo kar največji izkoristek. To vsekakor velja tudi pri listih tračne žage.

  Najpogostejše težave z listi tračnih žag in kako jih odpraviti

  Poznamo več pomembnih indikatorjev tako za pravilno delovanje kot nepravilno. Proces rezanja je smiselno vedno opazovati. Še posebej pa na začetku, pri menjavi novega lista.

  Izbira tračnega lista in izbira gostote zob

  Lahko imate najboljše tračne žage kar jih trg premore in najkvalitetnejše žagine liste pa vendar z nepravilno izbiro lista in gostote zob se vam ne obeta nič dobrega.
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 100,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2023 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B