SI  HR

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | B2B

  Vaša košarica

  0 | 0,00 €

  Zakaj izbrati naše liste tračnih žag? Naš moto in o našem cilju zadovoljstvo kupca

  Živimo v času izjemne dostopnosti raznih izdelkov, produktov in storitev na vseh področjih. Seveda, tudi na področju kjer delujemo mi. To so v glavnem listi tračnih žag za rezanje kovin, lesa in mesa. Ker želimo izstopati in biti vodilni na tem področju, se trudimo zadovoljiti kupce ter njihove potrebe, to je tudi naša glavna prioriteta!

  Naše zagotovilo je, da smo vedno usmerjeni k uspešnem procesu rezanja. Za to pa so potrebni predvsem kvalitetni izdelki, pravilna izbira lista, ažurnost pri prodaji in odpremi tračnih listov ter dobra komunikacija s kupci. Naj prvo izpostavimo, da boste v naši ponudbi našli samo profesionalne liste tračne žage najvišje kvalitete v svojem razredu. Te so rangirani oziroma razvrščeni po namembnosti rezanja. Vedno priporočamo izbiro namenskega tračnega lista, če je le to mogoče. Če iščete univerzalni list za rezanje vseh vrst materialov se o tem posvetujte z nami ali pa v tem primeru izberite list, ki bo pokrival vaše najpogostejše rezane materiala.

  Vse tračne liste sestavljamo oz. varimo v lastni varilnici s sodobno tehnologijo spajanja listov. Tako imamo lasten nadzor nad kvaliteto storitve ter kvaliteto spojev tračnih listov. Imamo možnost fleksibilnosti ter prioritete pri dobavi listov tračnih žag, ko je to potrebno. Tako nam takšen proces omogoča tudi popravila listov, kateri počijo ali se poškodujejo v procesu rezanja.
  Skrbimo, da je naša ponudba široka, ob enem pa, da jo sproti optimiziramo in dopolnjujemo, če je to potrebno. Skrbimo tudi, da je kvaliteta listov, kot tudi storitve konstantna ter, da so dobave nemotene.
   

  Pomembnost izbire pravega tračnega lista


  Obstaja našteto vrst materialov ter raznih oblik, katere režemo s tračnimi listi. S pravilno izbiro (v najboljšem primeru gre za izbiro namenskega tračnega lista) dosežemo njihov najboljši izkoristek. Še pomembnejše je pa dejstvo, da ima napačna izbira lista tračne žage negativni doprinos tako časovno, kot stroškovno. V veliko primerih se zgodi, da napačna izbira tipa tračnega lista vodi k razočaranju. Da se temu izognemo imamo pri nas razna orodja za pomoč pri izbiri pravilnega tračnega lista. Posebej za ta namen smo spisali ta članek.
   

  Kaj je dobro vedeti pred uporabo lista tračne žage?


  Za učinkovit in uspešen proces rezanja je dobro vedeti tudi nekaj manj znanih dejstev. Pred pričetkom rezanja z novim tračnim listom še posebej mislimo na ta. Ob menjavi starega z novim žaginim listom očistite notranjost stroja, še posebej bodite previdni, da bodo vodilna kolesa tračne žage čista. Žična ščetka, ki skrbi za odstranjevanje opilkov iz zob tračnega lista naj bo pravilno nameščena, da se bodo ščetine pravilno nalegale na tračni list. Pred pričetkom rezanja je pomembno tudi, da je stransko vodilo čim bližje rezanem materialu, ter, da je napetost tračnega lista pravilno nastavljena.

  Svetujemo tudi, da si preberete članek o priporočilu in pomembnosti vpeljevanju novega tračnega lista in drugih koristih nasvetov

   

  Ostale objave

  Umivanje rok v industrijskih obratih in proizvodnjah

  Kvalitetno milo za odstranjevanje močne umazanije primerno za industrijske obrate, kot so proizvodnje, obrti, delavnice itd.

  Popravilo in izdelava navoja - žični navojni vložki

  Naši žični navojni vložki so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla iz kroma in niklja in zagotavljajo notranje navoje visoke trdnosti, ki so odporni na učinke temperature in korozije.

  Navodila in napotki za popravilo navojev z našimi orodji

  Naučite se kako popravite navoj v štirih enostavnih korakih.

  Kaj je modularna tehnika vrtanja?

  Modularno vrtanje se nanaša na postopek vrtanja, ki uporablja sistem, kjer se različno komponente enostavno sestavijo in razstavijo, kar zagotavlja prilagodljivost in prilagodljivost pri vrtanju

  Pripravite se na prihajajoči čas kolin

  Listi po meri za žage za kosti predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki iščejo natančnost, trajnost in učinkovitost. Zagotavljajo natančne reze, večjo trajnost in produktivnost.

  Kaj je rezalna tekočina in zakaj je njeno upravljanje tako pomembno?

  Uporaba pravilno koncentrirane rezalne emulzije je zelo zelo pomembna, saj direktno vpliva na uspešen proces delovanja. Uporablja se predvsem pri hlajenju in mazanju med obdelovanjem kovin. S pravilnim rokovanjem in vzdrževanjem se njena življenjska doba podaljša.

  Avtomatizirano vzdrževanje in čiščenje emulzije za CNC obdelavo kovin

  Pravilna skrb pripomore k podaljšanju življenjske dobo tekočine, običajno za 2 do 4-krat, zaradi česar je proizvodnja trajnejša. Neproduktivno ročno delo nadomesti avtomatizacija

  Upravljanju rezalne tekočine je treba posvetiti več pozornosti

  Razvijajo se modernejši in sofisticirani CNC stroji, da bi zvišali produktivnost proizvodnje na višjo raven in pri tem zmanjšali vpletenosti človeka. A razvoj in tehnologija hlajenja in vzdrževanje hladilne tekočine temu ne sledi.

  Uporaba biocidov v emulzijah in procesnih tekočinah

  Dodajanje nevarnih biocidov je bila tradicionalna metoda za zaustavitev rasti bakterij in zavarovanje proizvodnje. Biocidi so močni toksini, ki ubijejo vsa živa bitja v tekočini, hkrati pa tvegajo tudi zdravje in varnost vseh zaposlenih v delavnici in okolici.

  Trajnostna Investicija v prihodnost proizvodnje vašega podjetja

  Z investicijo v napravo za vzdrževanje rezalne tekočino boste izboljšali kakovost proizvodnje. Izboljšala se bo tudi učinkovistost, saj naprave FluidWorker popolnoma prevzamejo nadzor in skrb nad vašo rezalno tekočino. Ob enem pa to zelo dobro delajo.

  Zakaj nam dolgoletni kupci zaupajo in se vračajo po nove nakupe

  Nagovor strankam zakaj izstopamo od povprečja nas kot ponudniki tračnih listov za proizvodne namene.

  Prednosti in slabosti uporabe UV svetlobe ali biocidov pri zaščiti rezalne emulzije

  Se sprašujete, katero strategijo bi morali izbrati, da bi ohranili nadzor nad bakterijami in plesnijo v svojih procesnih tekočinah? Navedli smo nekaj področij, za katera menimo, da jih je treba izpostaviti.

  Pravilna uporaba lista tračne žage

  V tem članku se bomo seznanili kako pravilno uporabimo tračni list ter kako ga izkoristiti do največje mere.

  Napotki in opozorila pred uporabo novega tračnega lista

  Praksa kaže, da z pravilnim pristopom, nego in odnosom do orodij njihovo dobo delovanja podaljšamo ter tako dobimo kar največji izkoristek. To vsekakor velja tudi pri listih tračne žage.

  Najpogostejše težave z listi tračnih žag in kako jih odpraviti

  Poznamo več pomembnih indikatorjev tako za pravilno delovanje kot nepravilno. Proces rezanja je smiselno vedno opazovati. Še posebej pa na začetku, pri menjavi novega lista.

  Izbira tračnega lista in izbira gostote zob

  Lahko imate najboljše tračne žage kar jih trg premore in najkvalitetnejše žagine liste pa vendar z nepravilno izbiro lista in gostote zob se vam ne obeta nič dobrega.
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  PRI NAKUPU NAD 150,00 €
  GARANCIJA NA KAKOVOST
  IZDELKI VISOKE KAKOVOSTI
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  STROKOVNO SVETOVANJE
  ZA IZBIRO PRAVEGA ORODJA
  2024 almo.si. Vse pravice pridržane
  izdelava: ETREND

  Uporabniški račun

  Prijava | Registracija | Registracija B2B
  SI  HR